söndag 25 oktober 2015

Toys of Tokyo

Nu under hösten så passade jag ju på att hälsa på världens bästa bror, som för tillfället råkar bo i Japan. Vi härjade väl runt en del och besökte några utomhusloppisar. En dag var vi och skulle kolla in en av dessa loppisar som skulle hålla till vid ett område där det ligger massor med elektronikaffärer.  Akihabara.


 Då loppisen inte var så mycket att hänga i julgranen (klicka för större bilder);Så passade vi istället på att leta upp Mandrake complex, som råkade ligga i samma område. En 2+1 våningar stor leksaksaffär som säljer en och annan vintageleksak - så att säga... Vi kom fram någon minut innan öppning och det var en kö av folk utanför. Inte för att komma in och handla utan folk som stod i kö för att få sälja sina leksaker.
 100 yen är i runda slängar 7 kr och jag vet inte riktigt vilken leksak som var den dyraste, men i hyllan nedan;

 

Så var den här lilla filuren (nedan) dyrast med sina 300tusen yen på prislappen. Vet inte riktigt vem hen är, men det får väl bli ett kommande inlägg - när jag presenterar alla figurer med namn och biografi.
 250tusen yen för plåtniklas här ovan

 Herr Apa, ett fynd för 10tusen yen
 Space Man här ovan kostade 180tusen yen


Det fanns ju även en del samlarbilder, jag har jättedålig koll - den här som syns nedan var dyrast, men å andra sidan är den ju även signerad så jag gissar att det kanske har med saken att göra...
  Killen här ovan kostade 50tusen yenSå där ja, det var denna bildbomb.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar