onsdag 22 november 2017

5 st julklappstips
Bordslampan Air av Ray Power är i formpressad plywood, den kostar dock kring 3400 kr.


Pin Table av Andreas Engesvik, ett bord som du kan bära med dig och ställa vart helst där du kan trycka ner foten på bordet, som då är spetsig. Just nu ser jag priser för det svarta på kring 55 euro.


Grytlocket Kochblume, kan du köpa nästan lite överallt för kring 300 spänn. Det passar till kastruller i storleken 14-24 cm och är till för att förhindra att det du kokar, kokar över - genom att det, vid tryck, öppnar lockets ventiler/blomma. Det går även att ångkoka grönsaker om du lägger ytterligare ett lock ovanpå det.


Vinnaljus från Denk, är ett sätt att återanvända dina gamla ljusstumpar på. Du placerar dina ljusstumpar vid sidan av brännaren och de smälts ner och blir bränsle på nytt. Veken i denna marschall är en icke brännbar glasfiberveke, så du kan alltså återanvända marschallen om och om igen, så länge du fyller på den med stearin/paraffin. Priset är från 500 kr och uppåt. Finns för både inomhus och utomhus.


Och ifall olyckan är framme så kan det ju vara värt att ha en brandsläckare. Firephant  av Lars Wettre och Jonas Forsman, är ju lite snyggare än andra brandsläckare. Den finns i två storlekar; 1 kg, samt 2 kg och kostar kring 500-lappen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Art déco och Auctionet

Auktionssajten Auctionet har startat en youtube-kanal. Bland 7 st klipp så finns där bland annat ett där du kan lära dig lite om Lisa Lars...