fredag 28 december 2018

Pythagoras XS goes Electric Blue


Under hösten 2018 utökade det svenska designvarumärket Maze Interior sitt populära hyllsystem Pythagoras med den nya och mindre hyllan Pythagoras XS, designad av formgivaren Gustav Rosén. Nu uppdateras Pythagoras XS i ytterligare en trendig och vibrerande stark färg – Electric Blue.

Den funktionella hyllan Pythagoras XS passar med sin tidlösa och lekfulla design perfekt i hemmets alla rum. Använd hyllan för att skapa kreativa stilleben i vardagsrummet, för favoritleksakerna i barnens rum eller i badrummet för vackra smycken. Hyllan är skapad för att kunna användas i små utrymmen och för att kunna visa upp det du älskar mest. Med de tillhörande konsolerna anpassas hyllans uttryck enkelt efter vad som passar dig bäst.

Designvarumärket Maze Interior skapar alla sina produkter utifrån en och samma designfilosofi, Slow Production, något som de både blivit uppmärksammade och prisade för. Slow Production-filosofin innefattar genomtänkt formgivning, ansvarsfull tillverkning och tillvaratagande av återvunna material. Konsolerna till Pythagoras-serien har blivit framtagna av återvunnen metalltråd.


Gustav Rosén ser på design genom en ingenjörs ögon. Han studerade design- och produktutveckling vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm och tog examen 2009. Sedan 2014 driver han en egen designstudio med fokus på formgivning av möbler och lampor.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Art déco och Auctionet

Auktionssajten Auctionet har startat en youtube-kanal. Bland 7 st klipp så finns där bland annat ett där du kan lära dig lite om Lisa Lars...