måndag 21 maj 2018

Inredningsdetaljer och närbilder


Jag sitter och surfar runt på Hemnet, inte för att jag ämnar att flytta utan mer bara för att det är kul att se lite fina inredningar. Dock finns det ju vissa saker som fascinerar mig, men först:


Det absolut snyggaste brickstället någonsin!

En annan kul inredningsdetalj är ju denna:


En mäklare!

Men annars är det ju mest de här närbilderna som jag fascineras över - mest för att jag finner dem lite underhållande så till vida att jag undrar Varför?!


Den här närbilden på badrumshandfatet med tvålflaskor på är mer eller mindre standard. Jag vet inte riktigt vad det är jag ska se (annat än smygreklam?) för det finns ju flera översiktsbilder som visar både väggar och blandare fullt tydligt.


Sen har vi den här med tillhörande text. "Fina detaljer" och jag satt och undrade så vilka dessa var, men så såg jag närbilder på fönsterhandtag någon annanstans där de benämndes som "tidstypiska detaljer" och insåg att folk kanske verkligen lägger vikt vid dessa handtag och behöver en närbild för detta.


Det här är ju då ingen närbild, men jag tyckte att den medföljande texten - "separat WC på bästa placering intill entrén" var lite underhållande. För det är ju klart att det är avgörande att jag har toan nära till hands när jag kommer hem.

Och nu följer ett gäng närbilder där jag verkligen undrar vad det är jag ska se?!
Vissa är väl rätt uppenbara att det kanske rör sig om någon form av spons, medan andra pekar på hur populärt det är med apor och sen har vi de som bara lämnar mig frågande. Den med den halva klänningen till exempel? Lägg även märke till den som har tillhörande text "detaljbild", jo, jag håller med, men inte på något som säger något om lägenheten va? Eller? 
1 kommentar:

  1. Den där apljusstaken är ju en klassiker! Man blir ju annars lite avis på all space som finns. Compact living kan väl vara charmigt under en väldigt begränsad tid...

    SvaraRadera

Art déco och Auctionet

Auktionssajten Auctionet har startat en youtube-kanal. Bland 7 st klipp så finns där bland annat ett där du kan lära dig lite om Lisa Lars...