lördag 17 december 2016

Välgörenhetsauktioner på Auktionshuset Kolonn


Just nu kör Auktionshuset Kolonn årets sista runda med hemliga lådor som de auktionerar ut till förmån för olika välgörenhetsorganisationer.


Varje låda har ett eget tema och dessa är:
"Leksaker" - 3 stycken lådor i samma utrop med blandade leksaker. Jag kan avslöja att det är både nya och begagnade saker i lådorna. Denna låda auktioneras ut till förmån för Musikhjälpen, som just nu sänder från Örebro. Denna auktion avslutas redan imorgon förmiddag. Resterande på måndag.

"Kvinnlig fägring" - om ni söker på tidigare auktioner med samma tema, så kan ni få en liten hint om vad detta innebär, men annars finns det en collagebild som visar små ledtrådar. Tänk även på att denna låda är fylld och därmed innehåller fler föremål än de tidigare auktionerna. Denna låda auktioneras ut till förmån för Bröstcancerfonden.

"1800/1900-tal" - Det här är mitt tips till er som ska stå och sälja på Antikmässan och till er som gillar föremål från sekelskiftet. Det är en kanonlåda som är full med små trevliga prylar. Den säljs till förmån för Läkare utan gränser.

"Megamix" - Kanske den mest svårbeskrivna lådan, men jag kan väl hinta om att det finns fler föremål som förhoppningsvis ger köparen ett litet leende och skratt. Men det är helt enkelt en salig blandning av föremål och som grädde på moset får man med trälådan som syns på bilden och som, även den, är full med saker. Säljs till förmån för Hand in Hand.

"Samlarföremål" - Vi har försökt komma på så många olika samlarområden som möjligt till denna låda. Det är så mycket olika föremål i dessa lådor att jag knappt kommer ihåg vad de innehåller. Superspännande, skulle jag vilja påstå. Säljs till förmån för SmartKlimat.

Auktionerna hittar ni här.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Art déco och Auctionet

Auktionssajten Auctionet har startat en youtube-kanal. Bland 7 st klipp så finns där bland annat ett där du kan lära dig lite om Lisa Lars...